Blog by Jordi Prieto

.

divendres, 27 de desembre del 2013

Remix Sortidas Nadalencas...i Bones fetes!!

I dit aixo...
------------------------------------------
Sortit de rutes varies!!
Dissabte sortida en solitari per Collserola, 40 kms i 1.200 D+,  abans de anar cap al camping per fer uns corriolets per la zona del Tibidavo i voltants...béee molt entretingut!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Diumenge, 77 kms , 2.150 D+...iiieeeppaaaaa, canya, canya, quedem 5 del equip, el Karrillo, Peña, Gorchs, Marc i jo, per fer rutilla i com som gent de Puig-Reig, Avià, Berga i jo que estic allà dalt perdut, decidim quedar a Cal Rosal així ens apropen tots un mica, el que ho té pitjor soc jo, que tinc que baixar amb un fred que pela des del camping.
Per descontat com bé el Gorchs (mapa man) no cal portar res fet, ja se'n carrega de fer una ruta dpm, tot corriol i trialeras...bueno també uns trams de pista pero ho fa per que ens piquem com boixos pujant, jajajaja
Una vegada a Puig-Reig després de baixar per la "Miquela facil"...aixó de fàcil es un dir...tela, i a sobre mullat!! , esmorçar al Màgic i fer la tornada per l'itinerari corriolenc del Peña...guapo guapo, finaltment ens quedariem el Peña i jo que vam acabar pel Pedret i pujant tot per camins i rampots per la banda de Can Ponç...buff quina estrujadeta ens em pegat aquí nanu per acabar...ja només em faltaba fer la pujada al camping per rematar el mati, molt bon dia i bona companya!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dilluns, "tipica sortida rapida de entre setmana...30 kms 800 D+ tarde-nit, sortideta per estirar cames, sender ponyclub, trialera del silenci, sargantana, can pasqual,torreta i fer un rulillo, molt senglars a aquestes horas!!

uuuuuhh!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dia de Nadal...48 km i 1250 D+, sortida amb el Jordi(Bus) per collserola, baixada de la trialera de "pitufos" mullada, que sempre li dona un punt mes ...entretingut?jejejeje i com no hi han arrels...aixo al vídeo ja es veu tot, desprès bucle i corriols per Can Coll i tornada per la classica
Aqui amb el Jordi, fent la salutació als que no an sortit amb bici.ajjajaaj, en el Pi d´en Xandri.
VIDEOS...

 Pujant la Selva.
 
 Trialera de los" Pitufos"
Varis...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dia de Sant Esteve...caminada amb la family, tornada a baixar per la trialera de los pitufos , esmorçar a Can Borrell i tornada per el Pas del Rei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada