Blog by Jordi Prieto

.

dilluns, 28 d’abril del 2014

2º M40 I 4º GENERAL EN LA TRACKS DE EUTICHES NON-STOP 180 KMS I 5.150 D+


 Podium de esquerra a dreta.- Organitzador-J.Prieto 2º M40 i 4º General-organitzador-3º M40-D.Llorens 2º General-J.Campa 1º general i 1º M40-JR.Labrador 3º General-Organitzador.
Hola Companys,  Aquest dissabte he anat a fer la Tracks de Eutiches Non-Stop, una cursa de 180 kms i 5.150 D+, i us puc dir que ha sigut de les mes boniques i dures que hi fet, amb un terreny molt tipic de la zona...Montanyes de Prades,el magnific paratge de Siurana, els increibles cingles-tracks que han hagut...molta trialera, pero molta i molt corriol tecnic i tot molt pedregos com es carasteristic de la zona, tambe atravessar el Riu Siurana i la durisima pujada a  l´Alboli y La Mussara .
A partir de alla el descens es vertiginos fins La Selva del Camp.
Gairebe tota la cursa he anat 3º batallant amb el JR Labrador(el Valenciá), que en aquesta cursa ma tret les pegatines al final i se ha emportat el 3º lloc, Felicidades Juan Ramon!! pero ja ens veurem a la proxima!! jajajaja

I com sempre quand vinc per aquesta zona...molta nostalgia per las moltes vegades que hem anat per aquests llocs amb el companys de Cambrils. Records nois!!

 iiiepaaaa!!
Trofeu.....i a seguir!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada