Blog by Jordi Prieto

.

dilluns, 5 de maig del 2014

3er en la Ultrabike Non-stop 2014, 235 kms i 6.700 D+...per flipar!!


 Podium
Jordi Prieto 3er - Jaume Ribosa 1er - Dani Llorens 2on

Hola companys, aquest dissabte hem anat a fer la Ultrabike 2014 Non-stop...la veritat es que tot lo que se tenia que explicar sobre aquesta magnifica prova ja se ha dit per facebook...ara posare l`enllaç, hi han moltisimes fotus...moltes mes que estan arriban, no mes dir que la duresa a sigut extrema pero hem gaudit de un recorregut expectacular, pasant per el Montseny-Guillerias-Collsacabra-Garrotxa, a lo llarg i ample hem fet 235 kms i 6.700 m. desnivell positiu...aixo ho diu tot!!
Felicitar els meus companys tant al Dani com el Ribosa per la magnifica cursa que han fet, un altre any els tres al podium pero en diferent ordre...per aquesta regla de tres, el any que be hem toca a mi esta al mig...;) jejeje no sera per no intentar-ho!!
Felicitar a la organitzaçio per el gran treball fet, ha sigut de matricula de honor, tot perfecta, tracte esquisit, fotograf magnific, camaras espectaculars(corren darrera per gravar) avituallaments exenplars...Gracies Besttral per la bona feina feta i per la sensibilitat que heu tingut fins al ultim corredor en arribar. Gracies i fins l´any que ve!!
Hi han moltisimes fotos mes al facebook...enllaç
https://www.facebook.com/pages/BESTTRAIL/476584349074808

 L´arribada a la plaça de Sant Celoni...a sobre un lloc molt familiar i aprop de casa meva del Montseny.


Collformic



 Avituallament de Viladrau
 Viladrau
Sortida 5:04 h de dissabte

1 comentari:

  1. Gracies a tu per tornar a ficar-te en aquest "marrón"... i per les teves lletres... Aixó ens fa tenir més ganes de treballar per millorar la ruta...els serveis... ens veiem per els corriols...i moltes felicitats per el podium...

    ResponElimina