Blog by Jordi Prieto

.

dimarts, 15 d’abril de 2014

6é en la clasificació absoluta i 2º a master 40 a la Copa Catalana de Ultramarathons i allá estem donan guerra!! Abans de sortir...

I prova Copa Catalana Ultramaratons series amb aquesta la primera prova...Els Pedals del Cister Non-Stop. 165km i 4.000D+ de pur Mtb on el nostre company Jordi Prieto hi ha participat i ha disputat, ha pogut arribar en 6ena posició i 2on Master40. Tot un repte assolit i satisfet.
Molt divertida, amb els 3 primer fora del alcanze, nosaltres que erem el 4º, 5º i 6º , hem tingut una "bonica" batalla, quasi tot el cami junts, al final l´Eugeni el teniam a  4 minuts i als ultims 2 kms, en Ribosa m´ha fotut el "pal" amb una arribada de 400 m. de riera i curriols i que el "putes" sabia com era...jajajaja que cabron...lo millor es que aixo es lo que mola de la competitividad entre colegas,pero bueno...ja esta bé,  1ª prova del campionat asolida...ara faltan 2 mes, la LLibert Mir Non-Stop i La Pedals de Foc Non-Stop.Que comenci l'aventura!!!
A partir de dema Dimecres resum en Tele Deporte!!

 Abans de sortir 5:40h.. sortida a les 6:00h.
 A la arribada, Llibert Mir(1er)Jordi Prieto(6é)Eugeni Serra(4ar)Sant Francas(2on), llastima que no ha sortit a la fotu En Jaume Ribosa (5é) i Joan Campa(3é)
 Arribant!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada