Blog by Jordi Prieto

.

dilluns, 24 de març del 2014

Cap de Setmana de carreteruuuu... i els companys a cursas varies

Hola Companys!! aquest Dissabte he tornat a fer ruteta per carretera per ultimar sensacions per la cursa que anirem molts corredors del Cicloteam del diumentge que ve a Cambrils.
Respecte al itinerari doncs...He sortit de casa meva...L´Hospitalet-Rabassada-Sant Cugat-Rubi-Terrasa-Coll D´Estenalles-Talamanca-Navarcles-Artés-Avinyó-Sant Feliu Saserres-Olost-Prats de Lluçanes-Gironella-Cal Rosal-Berga-Camping Font Freda...amb un total de 155 kms i 3.400 D+ i 6 horetes de travessa.

 Avituallament a Cal Rosal...el primer que vaig fer, una mica tard ja que estava arrivant a Berga i quedaria pujar al Camping.
La coca la vaig enrollar, me la vaig posar a la esquena i amunttt!!
 Grafica de la Travessa

Cursa de Aviá
11 Corredors del Cicloteam van asistir el diumentge al la cursa de Aviá, Bula,Joan,Culell,Peña,Gorchs,Grandia,Maciá,Guillem,Abel i Marc, el Dani i jo en carretera varem gravar una mica i Dani va seguir els companys per fer fotillus!!
Avui la guerra es per ells!! jejeje


 Molt bona foto del Dani...amb el Peña tivant el grup de liders de la cursa!!
Cicloteam...ven amunttttt!!
Aqui a la Copa Catalana el Nevatii tambe lluitant en segona posició al grup.


I diumentge despres de tot aixo...sortideta amb la Lorena i el David,85 kms i 1.400 D+. La Lorena perque fagi uns kmstrillos per la cursa de diumenge que tambe vindra, i el David per continuar amb la seva molt bona recuperació de l´esquena...aixo va molt bé David!! et veig fort.
 Al Pantà de Sant Ponç
 


Grafica del diumentge
Bueno nois...ara entre semana jugarem amb els senglars per la muntanya i la setmana que ve...Gassssss a Cambrils!!

2 comentaris: