Blog by Jordi Prieto

.

dilluns, 2 de desembre del 2013

Sopar d´equip...Sortideta de disabte i sortideta diumenge.

Hola companys, aquest divendres vem fer el sopar del que sera el proxim equip, com ja vaig dir...(ja ho explicare tot quan s`acavi el projecte), doncs aixo, vem fer divendres el sopar a la seu de l`equip...Bar Magic, jejeje, faltavem alguns components pero gaire be erem uns 14, i aixo ja sabeu com va...xarradeta...sopar...i mil batalles per explicar, pasades i futures, sobre tot amb bon ambient !!
Dissabte al matí, vaig sortir a fer un volt per tocar neu i pedalar un parell d`horetes i fer unes baixades tecnicas molt guapes.
 Sin comentarios...jajaja

 Acabant a la Figuerassa

 Entre dos capes de nuvols...el Montseny

Diumenge vem sortir 8 bikers a fer un recorregut molt xulo que ens tenia preparat el Maciá, es tractava de fer corriols i trialeras fins Navas, allá esmorzar i fer una altra tanda fins Puig-Reig, pero els plans van cambiar...res, un apretoncete per davant el grup, es va segregar en 2 grups i uns per una banda i els altres per una altra, jajajaja vaja tela, ja començem, pues res, vem fer gaire be al mateix pero uns abans i altres despres i vem coincidir a la entrada de Navas...Perfecte!!. Aquí un bon esmorzar i despres lo que mes m´agradat a mí, la tornada  pels mitics corriols i trialeras amb final pujan a la bandera i baixada per la trialera, com sempre...molt satisfet!!

I ara com sempre un Videos...si veieu coses rares als videos es que estic fent proves de só i mes histories.

VIDEO1


VIDEO 2


VIDEO 3




VIDEO 4...Sense bateria en el moment mes guapo, grrrrr

2 comentaris:

  1. muy buenos los videos...y viendote con la scott 29 er rigida de atras, yo me pregunto si bajarias igual por la trialera del puig de la mola,haber si cuando lo pruebes me das tu opinion...jejeje

    SALUDOS MAQUINA

    ResponElimina
  2. Hombre...igual igual no, pero que tirarme me tiraria igual, jejejje pero esta se encabrita de atras mas, ya te dire como va por esa trialera, en cuanto me vaya por el garraf si me acuerdo voy a buscarla y la gravo para que veas el resultado, jajajaj

    ResponElimina